Skip to main content Skip to footer

Veel gestelde vragen

Bij Bijzonder Bewegen wordt vanuit verschillende invalshoeken (structuur van het lichaam-de psyche-biochemie van het lichaam) naar klachten gekeken. Om klachten te verminderen of te verhelpen wordt naar meest passende behandelmethode gekeken zoals bijvoorbeeld kinesiologie.

Dat kan zeker. Kinesiologie is een complementaire geneeskunde. Dit betekent dat het aanvullend is. Er worden binnen de kinesiologie geen diagnoses gesteld, kinesiologie is geen medisch beroep en er worden geen medische behandelingen uitgevoerd.
Een kinesioloog heeft als doel onbalansen en blokkades op te sporen en te verhelpen zodat iemand zich weer energieker voelt en het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Dit kan ook als je een medisch gediagnosticeerde ziekte hebt. Bijvoorbeeld iemand met suikerziekte kan zich met kinesiologische behandelingen energieker en fitter gaan voelen. Ernstige hooikoortsklachten kunnen fors verminderd worden door kinesiologische behandelingen.

Maak gebruik van het contactformulier op de site of stuur een mail naar: info@bijzonderbewegen.nl.

De behandelingen kinesiologie worden gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar. Controleer hiervoor je polis.
De overige behandelmethoden van Bijzonder Bewegen vallen buiten de vergoedingen van de ziektekostenverzekeraar. Tarieven bekijken

Ook aan de slag met Bijzonder Bewegen?